Tijdelijke opvang asielzoekers

Tijdelijk onderdak voor asielzoekers op Vakantiepark Parelstrand

Misschien is het je nog niet eens opgevallen, maar wij bieden momenteel tijdelijk onderdak voor asielzoeker op Vakantiepark Parelstrand. Wij voelen ons maatschappelijk verantwoord om onze hulp aan te bieden voor deze mensen tot 2 september 2019. Zij kunnen in de tussenliggende periode namelijk niet terecht in andere opvangcentra, omdat deze hun deuren (tijdelijk) hebben gesloten. Wij bieden Fedasil (het federaal agentschap voor de opvang van asielzoekers in België, zowel volwassenen als jongeren) daarom graag onze hulp aan.

De asielzoekers verblijven op een apart gedeelte van het vakantiepark

Dit houdt in dat de 4 persoons Watering Mobilehomes en de 8 persoons Holiday Cottage tot 2 september 2019 niet beschikbaar zijn om te huren. 

 

Merken wij hier iets van tijdens onze vakantie? 

Door middel van een juiste afrastering is gezorgd dat de asielzoekers afgezonderd zijn van het recreatieve gedeelte van Vakantiepark Parelstrand. Alle faciliteiten van het park zijn voor jou, als gast, dus gewoon bereikbaar en beschikbaar. In de praktijk merk je dus weinig van de opvang van de asielzoekers op het park.

Wij doen er uiteraard alles aan om jouw optimale vakantiebeleving compleet te maken, zoals je van ons gewend bent. Alvast een fijne vakantie toegewenst!

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0493-326977 of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Let op! Momenteel is alleen Vakantiepark Hengelhoef geopend. Vanaf 27 maart 2020 kun je ook weer terecht op alle andere Oostappen Vakantieparken. Tot dan!